Met mijn coaching help ik kinderen en ouders zich bewust te worden van zichzelf, hun eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Dit levert een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen en ouders. Inzicht in jezelf, weten wat je kunt en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

“Alle antwoorden zitten in het kind.”

Als kindercoach werk ik resultaatgericht. Ik onderzoek samen met kinderen en ouders waar de problemen vandaan komen en waar de oplossing te vinden is. Tijdens mijn coaching geef ik de ruimte om die antwoorden te zoeken, vinden en gebruiken.

Samen gaan we op zoek naar de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van je kind. Hierbij zet ik coachingstechnieken, therapeutische technieken en creatieve werkvormen in. Zo werken we aan het zelfvertrouwen en zelfinzicht. Mijn doel is dat je kind opgewassen is tegen de levenslessen die op zijn of haar levenspad zullen komen.

Kindercoaching: Geloof In Je Zelf