hoe-ik-werk-header-2

Inzicht in jezelf, weten wat je kunt en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. Met mijn coaching help ik kinderen, jongeren en ouders zich
bewust te worden van zichzelf, hun eigen
kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Dit levert
een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling en
bewustwording.

“Alle antwoorden zitten in het kind.”

Als kindercoach werk ik systemisch en resultaatgericht. Ik onderzoek samen met kinderen en ouders waar de problemen vandaan komen en waar de oplossing te vinden is. Tijdens mijn coaching geef ik de ruimte om die antwoorden te zoeken, te vinden en te gebruiken.

In veel gevallen werk ik met individuele Opvoedopstellingen. Dit wordt alleen door de ouder gedaan. Kinderen hoeven niet mee te komen en worden dus niet onnodig belast. Een opvoedopstelling gaat voorbij aan het ‘praten over’. Als ouder(s) ga je voelen, zien en aan den lijve ervaren wat er gebeurt tussen jou en je kind en andere gezinsleden. Zo wordt de werkelijke oorzaak duidelijk. Je weet wat je kind nodig heeft en wat jij kunt doen.

“Als ouders in zichzelf tot een oplossing komen, werkt dit door in het dagelijks leven. Kinderen volgen als vanzelf.”

Als ik met het kind zelf werk, zet ik coaching, therapeutische technieken en creatieve werkvormen in. Zo werken we aan het zelfvertrouwen en zelfinzicht. Mijn doel is dat je kind opgewassen is tegen de levenslessen die op zijn of haar levenspad zullen komen.

Kindercoaching: Geloof In Je Zelf